Starity

Dokumentumfilm készül a Trónok harcáról

2019. március 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az HBO nemrég jelentette be, hogy egy héttel meghosszabbítja a rajongók örömét, ugyanis a finálé után meg kívánja örvendeztetni őket egy dokumentumfilmmel.

hirdetés
Dokumentumfilm készül a Trónok harcáról
Fotó: HBO

A Trónok harca rajongói igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ahogy nekik, úgy a készítőknek és a sorozatot műsorára tűző HBO csatornának is nehezére esik búcsút inteni annak a varázslatos világnak, melyet George R.R. Martin álmodott meg regényei nyomán. Az HBO nemrégiben bejelentette, hogy Game of Thrones: The Last Watch címmel műsorára tűz majd egy kétórás hogyan készült? jellegű dokumentumfilmet, melynek képkockáin bepillantást nyerhetünk abba, hogyan került dobozba a széria utolsó évada.

A sorozat nyolcadik és egyben utolsó évadának premierepizódja április 14-én kerül majd képernyőre, egy hónappal később pedig végleg véget ér a történet, melyet a fent említett csatorna 2011 óta sugároz. A Metro úgy tudja, hogy az utolsó részek nagy valószínűséggel eltérnek majd attól a finálétól, amit a történet írója könyveiben lejegyez, ugyanis Martin még mindig nem fejezte be könyvét.

Elég lassan haladok ezekkel a könyvekkel. A finálé fontosabb pontjait öt vagy hat évvel ezelőtt megosztottam a készítőkkel, de a könyvben lesznek változtatások és persze sok olyan dolog is helyet kap majd benne, ami a sorozatban nem lesz látható

– nyilatkozta az író.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek