Starity

Főszerepet már nem vállalna, de szívesen visszatérne a filmvászonra Cameron Diaz

2019. március 29. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves Cameron már nem szeretne főállású színésznő lenni, de kisebb szerepekre örömmel mondana igent.

hirdetés

Cameron Diaz 2014-ben vállalt legutóbb szerepet, azóta azonban nagy a csend körülötte. 2017-ben egy interjúban bevallotta, hogy most már a férjének, a családjának és önmagának szenteli az idejét, mert erre korábban sajnos nem volt módja.

Annyit dolgoztam, hogy eljutottam arra a pontra, amikor már önmagamnak sem tudtam megmondani, ki is vagyok igazán. Nehéz ezzel szembesülni. Éreztem, hogy szükségem van arra, hogy magamnak szenteljem egy kicsit magam

magyarázta akkor.

Barátai azonban most úgy nyilatkoztak, hogy bár főszerepet továbbra sem szeretne vállalni a színésznő, nem zárkózik el kisebb szerepektől.

Voltak olyan időszakok Cameron életében, amikor olyan elfoglalt volt a filmkészítéssel, hogy jóformán arra is alig jutott ideje, hogy levegőt vegyen. Annak az időszaknak vége, de még most is vállalhatna szerepeket

– nyilatkozta egy bennfentes, aki azt is tudni véli, Diaznak jót tett, hogy 2015-ben hozzáment zenész párjához, Benji Maddenhez.

Mindennel kapcsolatban jobban érzi magát azóta, hogy hozzáment Benjihez. Hosszú éveken át randizott nagymenő pasikkal, Benjiben azonban egy teljesen új férfitípust volt szerencséje felfedezni. Ők ketten egyenlőek, Benji pedig nagyra becsüli őt. Jól megvannak egymással, mindketten élvezik az ő kis nyugis életüket. Ez a fajta élet, melyet Benji mellett él olyasvalami, amire Cam hosszú ideje vágyott már.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film szerep mozi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek