Starity

30 híresség, akinek talán nem is tudod a valódi nevét

2020. április 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Vajon tudnád, kiről van szó, ha azt a nevet látnád egy címlapon, ami a személyi igazolványukban áll az alábbi sztároknak? Most tesztelheted a tudásodat!

hirdetés

Érezted már úgy, hogy egy-egy hírességnek olyan jól csengő neve van, hogy el sem hitted, hogy igaz? Nos, valószínűleg nem tévedtél, ugyanis kedvenceink közül sokan maguk alkotta művésznév alatt élik mindennapjaikat. Az alábbiakban elhoztunk harminc hírességet, akiknek eredeti neve valószínűleg meglep majd. Íme!

CHRISTOPHER EDWIN BREAUX

2014-ben az énekes hivatalosan is megváltoztatta a nevét Frank Oceanre.

ELLA MARIJA LANI YELICH-O'CONNOR

A Royals előadója köztudottan odavan az artisztokráciáért, ezért ehhez passzolva választott művésznevet magának, megtolda azt egy feminin e betűvel, így lett belőle Lorde.

PETER GENE HERNANDEZ

Az énekest még gyerekkorában kezdte Brunónak becézni az édesapja, ami annyira megtetszett neki, hogy később, amikor művésznevet kellett választania, a Bruno Mars mellett tette le voksát.

ELIZABETH WOOLRIDGE GRANT

Minden előadóművésznek van egy alteregója, Elizabeth-ét úgy ismerjük, hogy Lana Del Rey.

JELENA NOURA HADID

A modellt gyerekkorában egy tanára összetévesztette egy Helena nevű osztálytársával, így arra kérte a tanerőt, szólítsa Giginek, ami az anyukája által neki adott becenév volt.

ADAM RICHARD WILES

Rajongóit annak idején alaposan összezavarta Taylor Swift, amikor egy köszönőbeszédében Adamként hivatkozott párjára – sokan ekkor szembesültek a ténnyel, hogy Adam a keresztneve Calvin Harrisnek.

BELCALIS ALMANZAR

Az énekesnő azután vette fel a Bacardi nevet, hogy a testvérét Hennessynek kezdték becézni – mikor beindult a karrierje, ezt a nevet módosította Cardi B-re.

DESTINY HOPE CYRUS

Ragyogó mosolya inspirálta szeretteit arra, hogy a kis Destiny Hope-ot a Smiley becenéven szólítsák, amit később átalakított Miley-ra – ez utóbbi pedig rajta is ragadt.

ELIZABETH STAMATINA FEY

Tina Fey-ről talán kevesen gondolnák, hogy valójában az Elizabeth nevet viseli. Érdekesség, hogy a színésznő, aki nemcsak főszereplője, hanem kreátora is volt a 2007 és 2013 között futott A stúdió című sorozatnak szándékosan választotta karakterének a Liz nevet.

LAURA JEANNE REESE WITHERSPOON

A színésznőről kevesen tudják, hogy a Reese valójában csak a középső neve, azt pedig még kevesebben, hogy édesanyja előtti tisztelgése miatt használja ezt a nevet, akit szintén Reese-nek hívnak.

AMETHYST KELLY

Nehéz elhinni, hogy Iggy Azaleát valójában Amethyst Kellynek hívják, nem igaz?

JENNIFER ANASTASSAKIS

Mielőtt az egész világ megismerte volna a nevét, Jennifer Aniston egészen másképp mutatkozott be, ha valakivel megismerkedett.

ALICIA AUGELLO COOK

Alicia Keysnek sem volt mindig jól csengő, könnyen megjegyezhető neve...

THOMAS MAPOTHER IV

Mielőtt napjaink egyik legnagyobb filmsztárjává nőtte volna ki magát, Tom Cruise-nak is nehezen megjegyezhető neve volt.

ERIC BISHOP

Mi tagadás, a Jamie Foxx név valóban kompatibilisebbnek hangzik egy Oscar-díjas hollywoodi fazonhoz...

STEFANI GERMANOTTA

A húsos ruha, a listaelső slágerek és a menő díjak előtt Lady Gaga is csak egy átlagos, New York-i lány volt olasz nevétől eltekintve.

NETA-LEE HERSHLAG

Amikor 1980-ban világra jött, Natalie Portman a szülei által kapott héber eredetű nevet viselte.

DWAYNE MICHAEL CARTER JR.

Azt számításba véve, hogy apja kétéves korában elhagyta a családot, aligha különös, hogy a rapper úgy döntött, sarokba hajítja nevét és inkább Lil Wayne-nek szólíttatja magát.

SHAWN CARTER

Könnyen megjegyezhető neve ellenére Shawn úgy gondolta, a Jay-Z sokkal jobban passzol egy hiphopban utazó impresszárióhoz.

NICOLE CAMILLA ESCOVEDO

Kérd csak el Paris Hilton egykori legjobb barátnőjének, Nicole Richie-nek a születési anyakönyvi kivonatát és meglepő nevet találsz majd benne!

AMANDA LEE ROGERS

Ismerős a név? És ha azt mondjuk, ő Ellen DeGeneres műsorvezetőnő felesége? Igen, eltaláltad, Portia de Rossiról van szó!

CALVIN BROADUS

A nyugati parti hiphop úttörőjét, Snoop Doggot takarja a fenti név. Hát nem hihetetlen?

BRIAN WARNER

Ha egy hátborzongató sokkrockerként kívánod beírni magad a popkultúra nagy történelemkönyvébe, nem árt, ha extravagáns nevet találsz hozzá. Marilyn Manson zenekarának egyébként minden tagja egy híres szexszimbólum, illetve egy sorozatgyilkos nevéből alkotta meg művésznevét.

DEMETRIA GENE GUYNES

Mielőtt egy rakás filmben játszott és hozzáment volna két hollywoodi nagyágyúhoz (Bruce Willis, Ashton Kutcher), Demi Moore a fenti néven futott – vezetéknevét, a Moore-t egyébként első férjétől, Freddy Moore-tól „örökölte”, akitől öt évnyi házasság után 1985-ben vált el.

PAUL HEWSON

Ismerősen cseng a fenti név? Nem? És ha azt mondjuk Bonóról van szó? A U2 frontembere gyerekkori becenevét vette fel művésznevének.

ENRIQUE MORALES

Híressé válása előtt Ricky Martin a fenti néven volt ismert.

ELDRICK WOODS

Eldrick becenevét, a Tigrist, azaz Tigert felvéve vált profi golfozóvá, ráadásul eredményei alapján minden idők egyik legsikeresebbje ebben a sportágban.

REGINALD DWIGHT

A zenei szupersztár valószínűleg azt gondolta, a fenti névvel nem lenne igazán sikeres a szakmában, így felvette az Elton John nevet.

TARA PATRICK

Egyetértünk, a Carmen Electra valóban hatásosabb, ha az ember egy szexi Baywatch-karaktert akar „eladni” a közönségnek.

MARK VINCENT

Dögös, könnyen megjegyezhető nevet keresel egy menő akciófilmsztárhoz? Mit szólnál a Vin Dieselhez, Mark?

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek