Starity

Isaac Hempstead-Wright úgy érzi, ismertsége miatt sokkal nehezebb dolga van az egyetemen, mint másoknak

2019. április 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja nem titkolja, hogy az az érzése, neki soha nem adatik meg az az élmény, amit az ember az egyetemi éveitől vár.

hirdetés

Isaac Hempstead-Wright már eleve úgy került be a Birminghami Egyetemre, hogy nevet szerzett magának a Trónok harca című sorozatnak köszönhetően, ebből adódóan aligha meglepő, hogy évfolyamtársai felismerték és kivételezettként bántak és bánnak vele a mai napig – ez pedig nem igazán van ínyére a 20. születésnapját hamarosan ünneplő színésznek.

Mivel az email cím egy nyilvános domain, így millió üzenetet kaptam olyan szövegekkel, hogy Helló, Háromszemű Holló!, miközben csak próbáltam megtudakolni, hol lesz a következő előadásom. Nagyon nehéz barátokat szereznem. Nem hiszem, hogy valaha is megadatik nekem, hogy normális egyetemi tapasztalatot szerezzek, ami elég szomorú

– nyilatkozta a színész az Esquire magazinnak, majd így folytatta:

Nem tudok csak úgy relaxálni, elmenni bulizni, bedobni egy italt vagy lerészegedni, mert ha így tennék, tuti akadna olyan, aki aztán elhíresztelné, hogy Láttam Brant elég elcseszett állapotban!. Kicsit olyan voltam, mint egy remete. Az akkori csajom eljött meglátogatni engem és úgy egy hétig csak a szobámban dekkoltunk.

Elmondása szerint gyerekkora ezzel szemben teljesen hétköznapian telt: túrázott az erdőben és focizott a szabadidejében.

Vidéken nőttem fel, olyan helyen, ahol közel s távol sehol nincs egy bolt, se semmi. Még amikor a műsor kezdett népszerűvé válni, a barátaim túl fiatalok voltak ahhoz, hogy nézzék. Valójában a tanárok voltak nagy rajongói a show-nak, ami sok előnyhöz juttatott engem.

A Trónok harcában játszott szerepétől függetlenül a Brant alakító színésznek normális gyerekkora volt I Fotó: HBO

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek