Starity

Izgatottan várja negyedik gyermeke érkezését Kim Kardashian

2019. április 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden bizonnyal rövidesen a világra jön a tévésztár negyedik csemetéje, egy kisfiú.

hirdetés

Kim Kardashian mindig is nagy családról álmodott, és ez meg is adatott neki! Két lánya és egy fia mellett hamarosan újabb fia születik a 38 éves valóságshow-sztárnak, akit férjével, Kanye Westtel együtt nagyon várnak már – a babának egy általuk választott béranya ad majd életet.

Kétségbeesetten igyekszem elkészülni a szobával, mire megérkezik a kicsi. Kész elmebaj az egész, de ez a legjobb féle őrület, amit csak el tudok képzelni

– nyilatkozta Kim.

Kim már nagyon várja kisfia érkezését I Fotó: Instagram

Egy bennfentes elárulta a People-nek, hogy Kim és Kanye mindig is négy gyermeket terveztek: két fiút és két lányt. Ugyanakkor akad a családban olyan is, aki sokszor nehezen találja a helyét, ez a valaki pedig nem más, mint North, Kimék legidősebb csemetéje.

North úgy viselkedik, mintha egyke lenne. Azt hiszem, kicsit össze van zavarodva. Több, mint féltékeny. Úgy van vele, hogy ez az egész az ő világa, máskor meg azt mondja, elkelne még egy fiútestvér, mert akkor Saint békén hagyná őt és a lányok a ház egyik felében játszhatnának, a fiúk pedig a másikban

– magyarázta a most még csak háromgyermekes édesanya.

A gyerekek jelentenek mindent a híres szülők számára I Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek