Starity

Drew Barrymore: „Cameron Diaz olyan nekem, mintha a testvérem lenne!”

2019. április 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Charlie angyalai sztárjai nagyon közel állnak egymáshoz, napi kapcsolatban vannak.

hirdetés
Drew Barrymore: „Cameron Diaz olyan nekem, mintha a testvérem lenne!”
Fotó: Getty Images I Ryan Miller

Drew Barrymore a főszereplésével készülő sorozat, a Santa Clarita Diet harmadik évadának premierjén nyilatkozott arról, milyen is a kapcsolat közte és kolléganője, Cameron Diaz között.

Ő a legjobb barátnőm, a testvérem. Szerencsére a mindennapjaim szerves része ő is. Olyanok vagyunk, mint a testvérek, folyton együtt lógunk, ez mindig így volt és így van a mai napig. Imádom őt!

– nyilatkozta a minap Barrymore, aki egy 2016-os interjúban azt is bevallotta, hogy ha börtönbe kerülne, Diaz lenne az első, akit értesítene.

Nem mintha bármelyikünk is börtönbe készülne a közeljövőben, de 100%, hogy őt hívnám elsőnek, kocsiba pattanna és eljönne értem, hogy kihozzon. Ha olyasvalakit keresel, aki tökéletes partnered lehetne egy ínycsiklandó vacsi elkészítésében és aki mellett a kanapén ülve tévézhetsz, hívd Camet! Orvosi vészhelyzet állt elő? Hívd Camet! Ő a leghűségesebb, legvadabb, legmókásabb barát, akivel bármikor kényelmesen érezheted magad. Mi ketten nagyon őszinték vagyunk egymással, keményen dolgozunk az életünkön és a barátságunkon.

Fotó: Instagram

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek