Starity

Mick Jagger egészségügyi állapota miatt elhalasztja turnéját a Rolling Stones

2019. április 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű együttes most jelentette be, hogy No Filter elnevezésű turnéjának észak-amerikai fellépései halasztásra kerülnek.

hirdetés

Szeretnék bocsánatot kérni azon amerikai és kanadai rajongóinktól, akik már jegyet váltottak a fellépéseinkre. Egyenesen gyűlölök csalódást okozni nektek. Borzalmasan érzem magam, amiért át kell ütemeznünk a turnét, de ígérem, keményen fogok dolgozni azért, hogy mihamarabb színpadra állhassak megint. Még egyszer elnézést kérek mindenkitől

– írta egy Twitter-bejegyzésben Mick Jagger.

A Rolling Stones közleményben tudatta nemrég, hogy kénytelenek elhalasztani a fellépéseket, ugyanis orvosai azt tanácsolták Micknek, ne induljon most turnéra, hanem adjon esélyt magának a teljes felépülésre, mielőtt ismét útra kelne. A fellépéssorozat eredeileg április 20-án indult volna Miamiban, azt azonban nem hozták nyilvánosságra, milyen egészségügyi problémákkal küszködik az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek