Starity

Andrew Lincoln megbánta, hogy kilépett a The Walking Deadből

2019. április 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész majdnem egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy úgy döntött, kilép a sorozatból.

hirdetés

Andrew Lincoln tavaly májusban tudatta a rajongókkal, hogy kiszáll a sorozatból, melynek főszereplője volt. A fanatikusok elcsüggedtek, a színész azonban megható sorokkal magyarázta meg, hogy élőhalottak ide vagy oda, a történet az életről szól és a reményről, hogy soha nem szabad feladni.

Ez volt karrierem legizgalmasabb, legkielégítőbb és leginkább embert próbáló szerepe – az elmúlt évtized legjobbja, és professzionális szempontból ez volt a legnagyobb kalandom is. Ez az évad pontosan arra a műsorra emlékeztet, amibe sok-sok évvel ezelőtt beleszerettem

magyarázta októberben a színész, nem sokkal azelőtt, hogy képernyőre kerültek volna a szereplésével készült utolsó epizódok.

Fotó: AMC

A Daryl Dixont alakító Norman Reedus nemrég az Entertainment Weeklynek adott interjút, melynek keretein belül elárulta, hogy kollégája azóta megbánta a döntését.

Vicces, mert a bejelentése másnapján beszéltem Andyvel és azt mondta: Haver, rossz pillanatot választottam a távozásra, mert a sorozat most kib***ott jó!, én meg azt mondtam neki, Igen, haver, valóban elcs***ted. Rossz időpontot választottál..

Fotó: AMC

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek