Starity

Elszólta magát! Maisie Williams véletlenül megosztott egy spoilert a Trónok harca fináléjával kapcsolatban

2019. április 02. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a színésznő rögtön észrevette, hogy hibát követett el, már késő volt...

hirdetés

Köztudott, hogy a Trónok harca teljes stábja titoktartást írt alá, így az utolsó évad képernyőre kerüléséig tilos bármiféle információt kiszivárogtatniuk a fináléval kapcsolatban. Maisie Williams tegnap Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, a műsorvezető pedig azokról a momentumokról faggatta őt, mely események hatottak leginkább karakterére, Aryára, majd azt kérte a színésznőtől, valamit mégiscsak osszon meg velük.

Maisie először felsorolta az Arya jellemfejlődéséért felelős pillanatokat, majd az utolsó évad forgatásáról mesélt. Egyszer csak elkottyantotta, hogy karkatere elhalálozik az új évad második epizódjában, ezt követően pedig a szájára tapasztotta a kezét, de nem volt mit tenni, az ominózus szavak addigra már elhagyták a száját. Kétségbeesetten kérdezte Fallontól, élőben megy-e a műsor vagy kivághatják-e azt, amikor eljárt a szája. A műsorvezető próbálta ugyan megnyugtatni, de Williams láthatóan borzalmasan érezte magát, amiért nem tudott lakatot tenni a szájára és kiszaladt a stúdióból. Jimmy először azt kérdezte műsora munkatársaitól, rendben van-e Maisie, majd utánament és együtt tértek vissza a színpadra, hogy elárulják: áprilisi tréfa volt az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek