Starity

Közeledik az Agymenők fináléja, ez az egy kérdés azonban megválaszolatlan marad

2019. április 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A végéhez közeledik a nagy népszerűségnek örvendő széria, pont kerül sok-sok kérdés végére, ám van olyan szál is, ami elvarratlan marad.

hirdetés

Fotó: CBS

Évek óta foglalkoztatja a rajongókat, hogy vajon mi Penny vezetékneve, hiszen az mindezidáig nem hangzott el, Steve Molaro executive producer pedig úgy nyilatkozott egy rendezvényen, hogy erről a rejtélyről nem is fogják lerántani a leplet.

Feszültséggel és babonás gondolatokkal töltött el minket a gondolat, hogy nevet kell adnunk neki. Az ő neve most már mindig Hofstadter lesz [férje, Leonard után]

– nyilatkozta Molaro.

A karaktert megformáló Kaley Cuoco 2017-ben úgy nyilatkozott, hogy rossz ómennek tekintené, ha kiderülne Penny vezetékneve, mert elmondása szerint ha már ilyen sokáig nem volt róla szó, most már nem érdekes. Tavaly ezzel szemben elárulta, azt szeretné, ha a sorozat lezárásáig nevet kapna a karakter, emellett arra vágyik, hogy végre megjavításra kerüljön a házukban található lift.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek