Starity

Szerelme meg sem akart ismerkedni Nádai Anikóval

2019. április 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető elárulta, párjával nem indult könnyen a kapcsolatuk, ma már azonban csak nevetnek a kezdeti nehézségeken.

hirdetés

Fotó: Instagram

Nádai Anikó egy éve alkot egy párt szerelmével, Gergővel, akit januárban mutatott meg első ízben a rajongóinak. A pár azóta is a legnagyobb boldogságban éli mindennapjait, azt azonban kevesen tudják, hogy megismerkedésük nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis Anikó meghívást kapott egy buliba, ahova nem várt vendégként állított be.

Dóri barátnőm elújságolta, hogy nem egyedül érkezik [a buliba], hanem velem, mire a vonal túlsó végéről jött a válasz Gergőtől: Jaj, csak azt a lányt ne hozd ide... Bevallom, ledöbbentem, mégis odamentem, sőt, be is mutatkoztam neki. Lehet, kissé rámenős voltam, de érdekelt, mi alapján ítélkezik rólam, miközben nem is ismer

– nyilatkozta a barna hajú szépség a Story magazinnak, majd hozzátette, hogy nagyon örül amiért annak ellenére is egymásra találtak Gergővel, hogy a férfi megismerni sem akarta őt, pláne nem beleszeretni.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek