Starity

Egy évvel szakításuk után gyereket vár az Imagine Dragons frontemberének felesége

2019. április 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan hatfősre bővül a Reynolds család, ugyanis úton van a negyedik csemete.

hirdetés

Dan Reynolds és Aja Volkman azon kevesek közé tartoznak, akiknek sikerült túlélniük a szakítást, felülkerekedtek a múltbéli sérelmeken és új alapokra helyezték kapcsolatukat. A szerelmesek egy évvel ezelőtt jelentették be szakításukat, azóta azonban kibékültek, kapcsolatuk pedig stabilabb, mint valaha volt. Az E! Online számolt be arról, hogy a sztárpár ismét szülői örömök elé néz – negyedik csemetéjük érkezését októberre várják. Dan azt is elárulta, hogy három lánya után ezúttal fia születik majd, ami végtelen izgalommal tölti el.

A feleségem folyton kérdezgette, milyen nemű gyereket szeretnék, de nem akartam bevallani neki, hogy fiúra vágyok. Nem akartam az a fajta fickó lenni, aki ha megtudja a gyereke nemét, úgy reagál, hogy Basszus, lányunk lesz!, mert szeretem a lányaimat. Imádom őket, de titkon mégis fiúban reménykedtem, ha őszinte akarok lenni. Szóval, amikor telefonon keresztül közölték velem a hírt, Aja nagyon meglepődött a reakcióm (IGEN! IGEN!) hallatán, meg is jegyezte, hogy Azt mondtad, nem számít, milyen nemű lesz a baba!, erre én Nos....

– elevenítette fel a történteket a zenész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek