Starity

Zayn Malik beszólt azoknak, akik Gigi Hadiden élezik a nyelvüket

2019. április 05. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes ugyan már egy ideje nem alkot egy párt a modellel, de mindig a védelmére kel, ha arra van szükség.

hirdetés

Fotó: Instagram

Tegnap számoltunk be arról, hogy különös tweeteket tett közzé Zayn Malik, rajongói pedig az aggodalmaskodáson túl találgatásba kezdtek, hogy vajon kiről / kinek is szólnak az üzenetek. Sokan arra gyanakodtak, hogy az énekes exének, Gigi Hadidnek szánta a sorokat, de mint kiderült, szó sincs ilyesmiről – Zayn maga cáfolta meg a pletykákat és a modell védelmére kelt.

A bejegyzésem nem Gigiről szólt, úgyhogy k***ára hagyjátok őt békén! Ő a legcsodálatosabb nő, akit valaha ismertem! Mindig csak szeretetet és támogatást kaptam tőle, pedig Isten a tanúm, hogy meg sem érdemlem. Ha valamiről fogalmatok sincs, fogjátok be a kib***ott szátokat

– vágott vissza az utálkozóknak Malik.

Zayn rajongói valószínűleg azért is gondolták, hogy az énekes haragszik a modellre, mert Gigit a közelmúltban több ízben is Selena Gomez volt pasijával, Samuel Krosttal látták együtt, noha ez még nem jelenti azt, hogy a viszonyuk romantikus jellegű volna, ugyanis nem adtak arra utaló jeleket a nyilvánosság előtt, hogy több lenne köztük barátságnál.

Ha a lapok továbbra is szalagcímeket gyártanak minden alkalommal, amikor egy férfi barátommal töltöm az időmet, abból sok felesleges zűrzavar keletkezik

– jegyezte meg a Twitteren Hadid.

Januárban számoltunk be arról, hogy Zayn és Gigi november óta szünetet tartott, márciusban azonban felütötte a fejét a pletyka, miszerint ismét összemelegedtek. Akár együtt vannak azonban, akár nem, ők ketten láthatóan még mindig a legnagyobb szeretettel viseltetnek egymás iránt és kiállnak a másikért.

Fotó: Instagram

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek