Starity

Idén nyáron jelenik meg Avicii posztumusz lemeze

2019. április 05. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lemezlovas számtalan megkomponált, de meg nem jelentetett művet hagyott maga után.

hirdetés
Idén nyáron jelenik meg Avicii posztumusz lemeze
Fotó: Sean Eriksson

Az egész világot sokkolta a hír tavaly áprilisban, hogy váratlanul elhunyt Tim Bergling, svéd DJ, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Avicii. Egy friss közlemény szerint a lemezlovas a halálakor már szinte teljesen elkészült egy új albummal, melyet a vele együttdolgozó dalszerzők összeraktak annak alapján, ahogyan arról annak idején Aviciival beszéltek róla és az így elkészített korong idén nyáron kerül majd a boltok polcaira.

Amikor Tim Bergling elhunyt 2018. április 20-án, már közel volt ahhoz, hogy befejezze albumát. Maga mögött hagyott egy gyűjteményre való be nem fejezett dalt feljegyzésekkel, e-mailekkel és sms-ekkel, családja pedig úgy határozott, szeretné ezeket megosztani a rajongókkal

– olvasható a Virgin EMI Records lemezkiadó bejegyzésében a Twitteren.

A DJ első posztomusz kislemeze SOS címmel jelenik meg április 10-én, mely a TIM elnevezésű albumon kap helyet, amit a fent említett kiadó június 6-án dob piacra. A korong teljes bevétele egyébként a lemezlovas nevét viselő alapítvány, a Tim Bergling Foundation számlájára megy majd, melyet Avicii szülei hoztak létre az okból, hogy támogassák az öngyilkosság megelőzésére irányuló kezdeményezéseket és a mentális egészség megőrzését segítő munkavállalókat.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek