Starity

James Corden: „Ha duci vagy, soha nem esel igazán szerelembe és szexben sem lesz részed”

2019. április 06. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Late Late Show házigazdája az általános tapasztalatot osztotta meg a nyilvánossággal.

hirdetés

James Corden manapság igen nagy népszerűségnek örvend a tengeren innen és túl, noha korábban, amikor még színészként próbálgatta szárnyait, nem bizonyult különösebben népszerűnek. Elmondása szerint ha valamire megtanította Hollywood, az az, hogy ha az emberen van némi pluszsúly, már nem is lehet igazán boldog – legalábbis a képernyőn.

Ha a földönkívüliek leszállnának közénk, hogy filmek és sorozatok útján tanuljanak a Földlakókról, azt szűrnék le, hogy ha duci vagy, kövér vagy nagy, soha nem esel igazán szerelembe és szexben sem lesz részed. Igazán soha senki nem talál vonzónak téged. Jó barátságot ápolhatsz vonzó emberekkel, jól érezheted magad velük, de időről időre furcsa viccek főszereplője leszel

– nyilatkozta Corden, aki minden bizonnyal arra próbált rámutatni, hogy a túlsúlyos emberekből maximum viccet csinálnak Hollywoodban, hősszerelmest nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek