Starity

30 év után az a veszély fenyegeti a Simpson családot, hogy lekerül a képernyőről

2019. április 06. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta a Fox egyesült a Disney-vel, veszélybe került a nagy népszerűségnek örvendő műsor jövője.

hirdetés
30 év után az a veszély fenyegeti a Simpson családot, hogy lekerül a képernyőről
Fotó: Fox

Nem titok, hogy a Walt Disney Company célja, hogy olyan családbarát tartalmakat gyártson, melyeket kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetnek. A Simpson család sztárjai épp a fenti ok miatt aggódnak, hiszen ebbe a családbarát image-be aligha fér bele műsoruk mondanivalója és tartalma és tartanak attól, hogy harminc év után lekerülhetnek a képernyőről.

Egyelőre azonban talán még nem kell idegeskedniük, hiszen a Fox nem vezetett be változásokat, mi több, két újabb évadra megújította a sorozatot, ami azt jelenti, hogy a híres família mindennapjait 2021-ig biztosan nyomon követhetjük; ugyanakkor a Disney nem rejtette véka alá abbéli tervét, miszerint minden olyan programot le kíván venni a Fox műsoráról, ami nem fér bele családorientált politikájába, ez a kijelentés pedig a Fox több dolgozójának is komoly fejfájást okoz.

Yeardley Smith, a Lisa Simpsont megszólaltató szinkronszínésznő úgy nyilatkozott a Hollywood Reporternek, miszerint arra számít, hogy a Disney el fogja kaszálni a sorozatot, mert túl kockázatos lenne egy ilyen széles körben ismert és elismert formátumot megváltoztatni.

Az az érzésem – és lehet, hogy tévedek –, hogy a Disney fejesei elkaszálják a sorozatot, mielőtt azt kreatív szempontból megváltoztatnák [és átalakítanák, hogy az megfeleljen az irányelveiknek].

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek