Starity

Hajléktalansága idején Halsey azt fontolgatta, hogy prostituáltnak áll

2019. április 08. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő annak idején annyira elkeseredett volt, hogy azon gondolkozott, pénzért áruba bocsátja a testét.

hirdetés

Mielőtt a slágerlisták élén találta volna magát és Grammy-díjra jelölték volna, Halsey a hajléktalan fiatalok nyomorúságos útvesztőjében bolyongott, ahonnan csak nehezen látott kiutat. Az énekesnő 2019-ban, a Rolling Stone magazinnak adott interjújában vallott először arról, hogy mindössze 19 éves volt, amikor szülei kidobták otthonról, miután otthagyta a főiskolát.

Csak egy tinédzser voltam, amikor New Yorkban éltem. A barátaim azon fáradoztak, hogy kitalálják, milyen dekorációval dobják fel a kolis szobájukat, én meg viaskodtam önmagammal, hogy engedjek-e magamba valakit némi pénzért cserébe, csak hogy legyen miből finanszírozzam a következő étkezésemet

– nyilatkozta szombaton Halsey egy jótékonysági rendezvényen, melynek célja a hajléktalanság felszámolása. Azt is elmondta, hogy nem azért került ilyen szorult helyzetbe, mert a szülei ne szerették volna, egyszerűen a körülmények áldozata lett, egy olyan spirálba került, amiben véleménye szerint bárki könnyen benne találhatja magát.

Korábban azt is elmondta az énekesnő, hogy arra is akadt példa, hogy vett magának egy négypakkos Red Bullt, csak hogy két-három napon át ébren tartsa magát, mert úgy vélte, ez még mindig kevésbé veszélyes, mint védtelenül álomra hajtani a fejét a nyílt utcán és attól tartani, hogy álmában valaki megerőszakolja vagy elrabolja őt.

A fent említett rendezvényen Halsey arra is kitért, milyen sokkal tartozik a Capitol Music Group munkatársának, Jeremy Vuernicknek, aki felkarolta őt és lemezszerződést ajánlott neki, amikor egy demón kívül semmije sem volt.

Amikor találkoztam vele, borzalmas volt a frizurám, össz-vissz egy demó volt a zsebemben és egy szürke katonai táskán kívül nem volt másom. Leültetett az irodájában és megkérdezte tőlem, Mi van a zsákban?, én meg azt feleltem, hogy Ez az otthonom..

Szeretném srácok, ha belátnátok annak a fontosságát, miért is kell segítenünk ezeknek az embereknek. Izgalmas, hogy miközben egy lemezeket eladó, koncerteket adó popsztár vagyok és elmondom valakinek a történetemet, mindig úgy reagálnak az emberek, hogy Ó, te jó ég, hajléktalanból popsztár lettél, milyen csodálatos! Segítenünk kell a hajléktalan embereknek, mert nem tudhatjuk, mivé válhatnak!. Tévednek. Nem azért kell segítenünk nekik, mert azt hisszük, van némi esély arra, hogy hírességeket faraghatunk belőlük és nem is azért, mert akkor tehetnek magukért valamit, hiszen ők már most is valamik / valakik. Mindenki másnál jobban tudom, milyen fontos, hogy legyen egy kreatív kivezető út a süllyesztőből, amikor nélkülözöl. Ez egy élet-halál harc, remélem, ezt tényleg nagyon komolyan veszitek, mert én biztosan.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek