Starity

Lady Gaga és Bradley Cooper barátsága spagettivel kezdődött

2019. április 09. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő és a színész nagy sikerű közös filmjük óta ápol mély barátságot.

hirdetés
Lady Gaga és Bradley Cooper barátsága spagettivel kezdődött
Fotó: Lady Gaga/Instagram

Bardley Cooper és Lady Gaga elképesztően sikeres filmjük, a Csillag születik készítése során barátkoztak össze. A meglepő páros egy jótékonysági gálán találkozott először, ahol Gaga énekelt. Bradley, aki akkoriban már tervezte a film forgatását, beleszeretett az énekesnő hangjába, és eldöntötte, hogy őt akarja a filmszerepre:

Felhívtam az ügynökét, és megkérdeztem, hogy találkozhatnánk-e? Igent mondott, így hát Malibuba utaztam. Ücsörögtünk a teraszán, és a következő pillanatban már azt vettem észre, hogy spagettit eszünk.

Cooper egy interjúban hosszan kifejtette, mennyire sokat jelentett neki, hogy Gaga saját készítésű ebéddel várta. A színész elmondása szerint imád enni, ezért aztán kellemes meglepetést volt számára a házi készítésű, meleg étel. 

hirdetés

A színész-énekesnő is hasonló érzéseket élt át az első megbeszélésükön:

Abban a pillanatban, ahogy kinyitottam az ajtót, összekapcsolódott a tekintetünk, és azonnal érzetem vele az összhangot.

A kettejük közt vibráló kémiát nem csak ők érezték: az idei Oscar-díjátadón előadott közös daluk óriási sikert aratott, és még több találgatást szült: vajon Gaga Cooper miatt bontotta fel eljegyzését? Az énekesnő azóta cáfolta a híreszteléseket, sőt, mással kapcsolatban merültek fel romantikus pletykák

via Harper's Bazaar

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek