Starity

Justin Bieber fiatal apuka akar lenni

2010. november 04. 15:03   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber nemrég azt nyilatkozta, hogy ő márpedig fiatal apuka akar lenni, és családot szeretne alapítani.

hirdetés
Justin Bieber fiatal apuka akar lenni

A 16 éves énekes, Justin Bieber nemrég kezdte el promótálni első könyvét, a First Step 2 Forever: My Storyt, és máris újjabb terveket osztott meg rajongóival. Elmondta, hogy fiatal apuka szeretne lenni, hogy még teljes erőbedobással játszhasson gyerekeivel. „Fiatal apuka akarok lenni, nem szeretnék öreg lenni, hogy még a focilabdát se tudjam felemelni” –nyilatkozta Bieber.

Hát, elég furcsa egy 16 éves fiú szájából a családalapítás terveit hallani, de úgy látszik, Justin semmit sem hagy a véletlenre. Régebben is említette, hogy 30 évesen akar megházasodni, de még rengeteg teendője van addig: „Fiatal vagyok, tele vagyok enegriával, hogy filmet, könyvet készítsek. Fiatal vagyok, úgyhogy ezeket még meg tudom csinálni.”

Szóval hajrá csajok! Bieber még vár az igazira, és elmondása szerint nem zárkózik el attól sem, hogy ezt egy rajongójában találja meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek