Starity

Angelina Jolie visszasírja Brad Pittet?

2019. április 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel már három éve lesz annak, hogy Angie beadta a válókeresetet Brad ellen.

hirdetés

Vannak sebek, melyeket az idő sem képes begyógyítani. Ugyan már majdnem három év telt el azóta, hogy szakított egymással a hollywoodi álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt, a színésznő a mai napig nem tette túl magát a férfin, akibe a Mr. & Mrs. Smith forgatása során szeretett bele.

Angelina érzései Brad iránt változatlanul nyersek, még gyógyulnia kell. Brad a gyermekei apja, a férfi, akibe őrülten szerelmes volt és akivel együtt tervezte tölteni az örökkévalóságot. Még most is gyászolja a házasságukat, űr tátong az életében és a szívében azon a helyen, ahol korábban Brad volt. Hiányzik neki, ahogyan az is, ami egykor megadatott nekik. Senki olyannal nem került közel, aki képes lett volna pótolni őt. Angelina baráti körében nincs olyan, aki arra számít, hogy ismét összejönnek, de kétség sem fér ahhoz, hogy Angelinának még mindig vannak érzései Brad iránt

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek