Starity

Keanu Reeves feketelistára került

2019. április 17. 20:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután visszautasította a Féktelenül folytatásának főszerepét, a sztár évekig nem szerepelhetett a Fox filmjeiben.

hirdetés

Keanu Reeves, a GQ férfimagazin májusi címlapsztárja, a vele készült interjúban egy érdekes történetet osztott meg a riporterrel. A Féktelenül hatalmas sikere után a Twentieth Century Fox el akarta készíteni a film folytatását az eredeti szereplőkkel, Reeves azonban visszautasította a lehetőséget és nem vállalta, hogy ismét Jack Traven bőrébe bújjon. Az esetet követően a stúdió megorrolt Keanura, hosszú évekre feketelistára téve a sztárt, és nem voltak hajlandóak egyetlen filmjükben sem foglalkoztatni.

A Féktelenül 2 végül mégis elkészült, és mint kiderült, a filmsztár nagyon jól döntött, hogy távolmaradt a produkciótól, mivel a film sem a kritika, sem a közönség körében nem aratott osztatlan sikert, és a pénztáraknál is világszerte komoly buktának bizonyult.

A feketelistás éveknek a Fox a 2008-ban bemutatott az Amikor megállt a Föld című sci-fivel vetett véget, melyben Keanut egy földönkívüli, Klaatu szerepében láthatta a közönség.

Fotó: GQ.com | Daniel Jackson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek