Starity

Megható sorokkal üzent a férjének Weisz Fanni a házassági évfordulójukon

2019. április 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és párja hat éve vannak együtt, most ünnepelték első házassági évfordulójukat.

hirdetés

Fotó: Instagram

Még mindig alig hiszem el, hogy elfogadtad a siketségemet és a feleséged vagyok, te pedig a férjem! Amikor néztük egymást, tudtuk hogy összeillünk, jó hogy összeházasodtunk. Azt hiszem én vagyok a világon a legboldogabb! Annyira elérzékenyültem, de én mindig ilyen vagyok!

Köszönöm hogy vagyunk egymásnak Drága Férjem! Szeretlek!

– írta az Instagramon Weisz Fanni férjének, Hajmásy Péternek címezve sorait, aki úgy válaszolt a megindító üzenetre, hogy

Te vagy a világ csodája, Kincsem!

Fotó: Instagram

Péter a Borsnak elárulta, épp az edzőteremben dolgoztatta meg az izmait, amikor meglátta Fanni üzenetét és rögtön el is érzékenyült tőle. Elmondása szerint kapcsolatukat már a kezdetekkor sem tette próbára az, hogy a szőke szépség nem hall – úgy érzi, szerelme ezzel együtt is teljes ember, aki teljes életet él.

Engem már az elején sem érdekelt Fanni siketsége. A szívének úgysem tud parancsolni az ember. Egyetlen percig sem mérlegeltem semmit, mert ha valakit szeretünk, feltétel nélkül szeretjük. Semmit sem éltem meg nehézségként vele, nem érzem őt különbözőnek. Egyáltalán nem éreztetem vele, hogy nem hall, mert amúgy sem számít.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek