Starity

Depresszióval és öngyilkos gondolatokkal küzdött Sophie Turner

2019. április 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő őszintén vallott arról, mennyiben befolyásolta életét a Trónok harca és annak sikere.

hirdetés

Sophie Turner mindössze 16 éves volt a Trónok harca indulásakor 2011-ben, azóta pedig felnőtt nő lett, akinek nevét az egész világ megismerte. A sorozat által jött ismertség azonban korántsem tett jót neki, ugyanis elmondása szerint korábban komoly depresszióval és öngyilkos gondolatokkal küzdött, mivel nagyon érzékenyen érintette az, ahogyan az emberek kritizálták őt a szériában nyújtott alakítása és a külseje miatt.

Elhittem azt, amit az emberek mondtak rólam, hogy kövér vagyok és rossz színésznő. Egszerűen hittem nekik. (...) Elveszítettem a motivációmat, nem volt kedvem semmit se csinálni vagy kimozdulni otthonról. Még a legjobb barátaimat sem akartam látni, nemhogy elmenni velük valahova vagy bekapni valamit

– magyarázta Dr. Phil podcastjának keretein belül Sophie, majd így folytatta:

Már olyan öt-hat éve küzdök a depresszióval. A legnagyobb kihívás számomra felkelni az ágyból és elhagyni a házat. Megszeretni önmagad a legnehezebb. (...) Furcsa. Azt mondom, nem voltam nagyon depressziós, amikor fiatalabb voltam, mégis rengetegszer gondoltam az öngyilkosságra, bár nem tudom, miért. (...) Ma már sokkal jobban vagyok. Kezelés alatt állok, és azt hiszem, jobban szeretem önmagamat, mint korábban valaha.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek