Starity

Így néz ki ma Christa B. Allen, aki a fiatal Jenna Rinket alakította a Hirtelen 30-ban

2019. április 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen másfél évtizede mutatták be a mozik a Hirtelen 30 című romantikus vígjátékot.

hirdetés

Fotó: Columbia Pictures

A film főszereplőjeként Jennifer Garnernek jutott a figyelem java, de nem szabad megfeledkeznünk Christa B. Allenről is, aki mindössze 12 éves volt, amikor életre keltette a kiskamasz Jenna Rinket. A színésznő idén ősszel ünnepli majd 28. születésnapját, napjainkig pedig olyan sorozatokban volt alkalma kamatoztatni a tehetségét, mint a Cake, a Zack és Cody a fedélzeten, A Grace klinika, a Vészhelyzet, a Helyszínelők, a Varázslók a Waverly helyből, a Bosszú vagy épp a Papás-babás, de játszott az Excsajok szellemében és a Lázongó ifjúságban is.

Christa még ma is forgat – várhatóan az Adults Only című sorozatban láthatják őt legközelebb rajongói –, boldog párkapcsolatban él a Johnny What művésznéven futó zenésszel és hatalmas állatbarát hírében áll.

Fotók: Instagram

És hogy hogyan emlékezett meg Christa a Hirtelen 30 bemutatásának tizenötödik évfordulójáról? Olvassátok el alább az Instagramon írt üzenetét!

15 évvel ezelőtt az a szerencse ért, hogy beválogattak Jenna Rink szerepére a Hirtelen 30-ban, és alkalmam nyílt osztozni a karakteren Jennifer Garnerrel. A tapasztalat és a szerep örökre megváltoztatta az életemet, és a Hirtelen 30 ma is az a film, melynek kapcsán a legtöbbször felismernek engem az emberek. Sokkal tartozom ennek a csodálatos nőnek, aki a példaképem volt (és ma is az), akire felnézhetek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek