Starity

Rami Malek lesz az új Bond-film főgonosza

2019. április 27. 15:03   |   Szerző: Éowyn

A Bohém rapszódia sztárja kapta meg a jubileumi James Bond-film negatív főszerepét. Videóüzenetben köszöntötte a színésztársait Jamaicán, mivel jelenleg New Yorkban forgatja a Mr. Robot utolsó évadát.

hirdetés

A Freddie Mercuryt óriási sikerrel megformáló, egyiptomi származású Rami Malek fogja megnehezíteni a 007-es ügynök életét az egyelőre még csupán a Bond 25 munkacímmel rendelkező filmben.

Az Oscar-díjas színész jelenleg az Emmy-díjas Mr. Robot című sorozat utolsó, negyedik évadát forgatja New Yorkban, ezért nem tudott csatlakozni a Bond-film csapatához a jamaicai GoldenEye villában, a Bond-sztorik írója, Ian Fleming birtokán, ahol tegnapelőtt hozták nyilvánosságra a végleges színészgárda névsorát.

Rami még az év eleji díjszezon előtt kapta meg az ajánlatot, de nem volt biztos benne, hogy el is tudja majd vállalni a Mr. Robot forgatási munkálatai miatt.

hirdetés

De aztán valahogyan a dátumok szerencsésen alakultak, és a film premierjét későbbre tolták

-árulta el az ITV News interjújában.

Arra a kérdésre, hogy milyen típusú rosszfiú lesz majd, a következőket válaszolta:

Remélem, hogy más, mint amilyet eddig láttatok. [...] Remélem, mindent bele tudok majd adni, hogy különleges legyen. [...] Olyan, akinek a hatása alól nem lehet egyhamar elmenekülni.
Egy olyan gonosztevő, aki maradandó és kísérteni fog; talán olyan, akinek az oldalára állsz. Ki tudja?

Hatalmas felelősség. Nem fogom félvállról venni, de a gonosztevők ezekben a filmekben mindig olyan karakterek, akiket hajlamos voltam megszeretni. Elbűvölőek; ugyanazzal az elragadó érzékenységgel rendelkeznek, mint Bond. És úgy tűnik, erős az önbizalmuk; már alig várom, hogy mindezt valahogyan megtestesítsem.

- folytatta a szerep jelentőségét tekintve.

A színész azt is elárulta, hogy régóta Daniel Craig rajongója – sokkal előbb, minthogy az megkapta volna James Bond szerepét.

Emlékszem, amikor láttam a Torta című filmet, arra gondoltam, micsoda elképesztő alakítást nyújtott benne. [...] Van, aki vitatja, hogy ő a legjobb Bondunk, de én borzasztóan örülök, hogy egy vásznon szerepelhetek vele. Alig várom már a közös pillanatokat, szeretek rendkívüli színészekkel játszani.

Az üzenete a stábnak az alábbi videóban látható:

Helló mindenkinek, itt Rami Malek. Egy cseppet sem vagyok irigy, hogy ott vagytok Ian Fleming ikonikus karibi otthona, a GoldenEye rendkívül varázslatos helyszínén, Jamaica szigetén! Egyáltalán nem vagyok irigy.
Igen, itt ragadtam New Yorkban a forgatáson, de nagyon várom már, hogy hamarosan csatlakozzak a stábhoz.
Megígérem mindnyájatoknak: gondoskodom arról, hogy Mr. Bondnak egyáltalán ne legyen könnyű dolga a 25. bevetése során. Alig várom, hogy találkozzunk. Csáó.

A film a tervek szerint 2020. április 8-ától látható a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek