Starity

Khloe Kardashian csalódott, amiért exe meg sem próbál harcolni azért, hogy visszakapja őt

2019. április 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg a tévésztár mindent megtenne, hogy egyben tartsa a családot, a sportoló magasról tesz a botrányra és arra, hogy Khloe kiadta az útját.

hirdetés

Hónapok teltek el azóta, hogy attól volt hangos a sajtó, miszerint Khloe Kardashiant megcsalta a párja, Tristan Thompson. Ez azonban nem az első alkalom volt, hogy a férfi hűtlen volt a tévésztárhoz, ám az első alkalommal, amikor kiderült, hogy vaj van a füle mögött, minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy visszakapja a szőke szépséget, nem úgy, mint most...

Khloe-nak nemcsak hogy összetört a szíve, de csalódott is és időnként dühbe gurul, ha arra gondol, miképp végződött a kapcsolata Tristannal. Khloe azt kívánja, bár keményebben küzdene Tristan azért, hogy visszakapja őt. Kész lenne megbocsátani az általa elkövetett hibákat. Kétségbeesetten össze akarta tartani a családjukat

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy informátor, majd így folytatta:

Ahogy telik az idő, és Khloe visszatekint a történtekre, úgy érzi, ha Tristan keményebben próbálkozott volna, ha több energiát fektetett volna abba, hogy hűségesebb legyen és jobban szeresse őt, még ma is együtt lennének.

Mindazonáltal nem Thompson az első férfi Kardashian életében, aki hűtlenkedik: Lamar Odom és James Harden is máshol kereste a boldogságot, amikor együtt járt a szőkeséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek