Starity

James Charles bocsánatot kért, amiért a turnéjára 500 dollárért árulta a jegyeket

2019. április 27. 23:11   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A make-up guru közönségtalálkozót szervezett, de nagyon magas árat kért a résztvevőktől.

hirdetés

James Charles, a YouTube egyik új felfedezettje sminkeléssel és énekléssel foglalkozik, és rövid idő alatt hatalmas követői táborra tett szert. Kim Kardashian, Kylie Jenner és Iggy Azalea is szívesen szerepelt videóiban, ahol a 19 éves fiú kisminkelte a sztárokat. 

A 16 millió Instagram-követővel rendelkező James legutóbb bejelentette, hogy országos turnéra indul, ahol a rajongók személyesen is beszélhetnek vele, és különböző interaktív programokon keresztül jobban megismerhetik egymást. A YouTuber azonban nagy felháborodást keltett, amikor kiposztolta, hogy bizonyos VIP belépti díjakat 500 dollárért árul. A fanok felhívták a fiatal sztár figyelmét arra, hogy sokan közülük még iskolába járnak, és nincs annyi pénzük, hogy egyetlen találkozásért ennyit tudnának fizetni. Mások James szemére vetették, hogy fejébe szállt a siker, és túl magasra célozta az árakat. 

Végül James néhány visszakozó poszt után bejelentette, hogy próbálja csökkenteni a jegyárakat, ám azt is hozzátette, hogy sokan dolgoznak azon, hogy a turné létrejöjjön, a vállalkozásnak pedig profitot kell termelnie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

James Charles (@jamescharles) által megosztott bejegyzés,

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek