Starity

Jamie Dornan az alkoholhoz fordult, miután édesanyját és négy barátját is elvesztette

2019. április 30. 20:08   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rövid időn belül érték a szörnyű tragédiák a sztárt, fiatalon sokat szenvedett emiatt.

hirdetés

Jamie Dornan egy podcastben mesélt arról, hogy tizenéves korában több számára nagyon kedves embert is elveszített: 1998-ban, mikor 16 éves volt, édesanyja rákbetegségben hunyt el. De alig fogta fel a tragédiát, egy évvel később négy jóbarátja halt meg egy tragikus autóbalesetben. Jamie így nyilatkozott az esetről:

Nagyon kemény pár éven vagyok túl, és azt hiszem, még mindig próbálom feldolgozni ezeket. 

A színész azt is elárulta, hogy ebben az időszakban volt egy nyár, amikor nem igazán csinált semmi mást, csak ivott, és éjjel-nappal eljárt otthonról. Akkor jött rá, hogy depressziós, amikor a marketing-diplomáját félbehagyva elkezdett állást keresni, és az interjún mesélnie kellett magáról. Mikor elmondta, hogy nem sok minden érdekli, nem találja a helyét és nem tudja, mit akar, a párbeszéd végén közölték vele, hogy valószínűleg depresszióban szenved. Ekkor ütött szöget Jamie fejében a tény, hogy valószínűleg igazuk van.

Ám 2001-ben nővérének hatására a férfi jelentkezett a 'Model Behaviour' nevű műsorba, ahol felfedezték, és megváltozott az élete. Ma már a Christian Grey-t játszó színész boldog házasságban él, és három gyönyörű kislány édesapja. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek