Starity

Hilary Duff: "Tejet fejni munka közben elég nagy szívás"

2019. május 08. 16:04   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő posztjában leírta, mennyi kihívással kell szembenéznie az anyaság során.

hirdetés

Hilary Duff hat hónapja adott életet kislányának, Banksnek, és röviddel a baba születése után vissza is ment forgatni. A színésznő posztjában elmesélte a szoptatás néhány árnyoldalát, de mindenkit biztosított arról, hogy nem szeretne panaszkodni. 

Múlt héten szoptattam utoljára Bankst. Dolgozó anya vagyok, két kisgyerekkel. A célom az volt, hogy hat hónapig folyamatosan én etessem, utána pedig majd eldöntöm/eldöntjük meddig még. Hadd mondjam el nektek: tejet fejni munka közben elég nagy szívás. Semmi időm sincsen, és általában egy haj és make-up kocsiban használom a mellszívót, miközben négy kéz próbál előkészíteni a következő jelenetre. Ha megengedhetem azt a luxust, hogy ilyenkor egyedül vagyok, akkor sem fogható fel szünetnek ez az időszak, hiszen úgy kell ülnöm végig, hogy az eszköz használható legyen.

Hilary így folytatta:

Plusz hozzá vagy kapcsolva egy agresszív szerkezethez, amelynek az idegesítő hangja egész nap a fejedben visszhangzik. (Esküszöm, én és a mellszívó sok érdekes párbeszédet folytattunk éjfél és hajnali három között.) És ezek után még keresni kell egy helyet, ahol fertőtleníteni tudod a cumisüvegeket. (na jó, befejeztem a panaszkodást! :))

Hilary a poszt végén azt is leírta, pontosan tudja, hogy sokaknak nem adatik meg az a szerencse, hogy szoptathassák gyermeküket, ezért aztán tudatában van annak, milyen kiváltságos helyzetben volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés,

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek