Starity

Hazai: 10 + 1 dolog , amit nem tudtál a New Level Empire-ről

2019. május 08. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 8-án, este koncertezett a Nagyszínpad tehetségmutató keretein belül a 2013-ban megalapított banda. Ebből adódóan kevésbé nevezhetők feltörekvő zenekarnak, azonban szeretnék ezt a versenyt felhasználni arra, hogy még szélesebb körben megismerje őket a közönség.

hirdetés
Hazai: 10 + 1 dolog , amit nem tudtál a New Level Empire-ről
Fotó: Nagyszínpad

Íme pár infó, amit nem tudtál róluk, de izgalmas lehet:

1. Többször álltak már a rádiós slágerlisták élén, utoljára a Megtörténtünk című dalukkal végeztek a dobogó legfelső fokán.

2. A New Level Empire név sok hiedelemmel ellentétben, nem Ujvári Zola vezetéknevéből alakult, hanem DJ Newl adta a nevet, aki a zenekar alapító tagja, dobosa és fő mozgatórugója.


3. Ujvári Zolát sokan a VIVA Tv-ből ismerhetik, hiszen öt éven át vezetett ott műsort. Bár a televíziózást abbahagyta, de továbbra is moderátorként, konferansziéként dolgozik rendezvényeken.

4. Krajczár Peti, nevét más hazai daloknál is megtaláljátok, mint zeneszerző. Lelovics Gyuri nevét pedig főként az  IT szektorban ismerhetik,  ezért a koncerteken se véletlenül láthatjátok laptoppal a kezében. Bár olyankor zenésznek álcázza magát.

5. A Szerteszét című daluk eredetileg a Szanaszét címet kapta volna.

6. Az egyetlen női zenekari tag, Seprényi Fanni minden egyes koncert előtt a turnébuszban sminkel. A basszusgitáros lány a New Level Empire mellett a HolyChicks formációban is zenél.

7. Az egyik koncertjükön a színpad előtt zajlott le egy megható lánykérés a Homelights című daluk alatt. Sőt a pár esküvőjén a bevonuló zeneként is ez a dal szólt. (Azóta már van egy baba is, sőt úton van a második is és még mindig szeretik a NLE-t)

8. Zola egyáltalán nem iszik alkoholt, viszont imádja a tejet.

9. A zenekar tagjai három feleségen és két gyermeken „osztoznak”

10. Egyszer az egyik koncertre menet elhagytak két basszusgitárt a benzinkúton. (Szerencsére mikor visszamentek, ugyanúgy ott találták a két hangszert.)

+1 A zenekar neve visszafelé „ Eripme Level Wen”, ami magyarul ennyit tesz:  „Wen, kérlek eripezz meg azon a szinten!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Level Empire (@newlevelempire) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek