Starity

James Charles kijelentésén megint felháborodtak a kommentelők

2019. május 09. 21:09   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az influencerségről írt posztjában James Charles, a kommentelők felzúdultak.

hirdetés

Mint sok híresség, James Charles is részt vett hétfőn a Met gálán. A sminkes megjelenése újdonságnak számított, hiszen a nívós eseményre csak keveseknek adatik meg, hogy meghívót kapjanak, youtuberek pedig eddig ritkán fordultak meg a rendezvényen. James Instagramon mondott köszönetet csatornájának és Alexander Wang tervezőnek, aki az estén öltöztette. Majd így folytata:

Az, hogy meg lettem hívva egy ilyen fontos eseményre, óriási megtiszteltetés és hatalmas előrelépés ahhoz, hogy a média végre pozitívan mutassa be az influencereket. Nagyon izgalmas dolog, hogy ezt a folyamatot elindíthatom. (...)

A kommentelők azonnal klaviatúrát ragadtak, és kifejezték nemtetszésüket: sokak szerint James ezzel a kijelentéssel összemosta magát olyan valóban kirekesztett társadalmi csoportokkal, amelyek nem rendelkeznek 16 millió követővel, mégis nap mint nap küzdenek azért, hogy figyelmet kapjanak a médiában.

Egyesek szerint James inkább kivételezett, mint háttérbe szorított helyzetben van, mások szerint Liza Koshy, aki szintén egy ismert youtuber, már sokkal hamarabb kitaposta ezt az ösvényt, mint James. (Liza egyébként szintén jelen volt a gálán, sőt, a Vogue magazin háziasszonyaként ő interjúvolta az éppen érkező hírességeket.)

Charles később reagált az őt ért vádakra: 

Tudtam, hogy ez fog történni... Valahányszor ilyesmi történik, hogy egy influencer valami újat csinál, az emberek méltatlankodnak, de látom, hogy miért. Ennek ellenére nagy megtiszteltetés volt, és nagyon élveztem. Nagyon sok fantasztikus emberrel találkoztam, és semmi sem veheti el tőlem azt a nagyszerű időt, amit ott töltöttem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

James Charles (@jamescharles) által megosztott bejegyzés,

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek