Starity

5 dolog, amit nem tudtál Catherine Zeta-Jonesról

2019. május 16. 17:05   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zorro sztárja kalandos életet élt, egy apró walesi városból jutott Hollywoodba.

hirdetés

1. Először nem volt szimpatikus neki Michael Douglas

Habár a színész házaspár azon hollywoodi párok közé tartozik, akik hosszú ideje kitartanak egymás mellett, eleinte nem volt kölcsönös a vonzalom. Catherine és Michael egy filmfesztiválon találkoztak, ahol a színésznő épp a Zorrót promótálta. Douglas ahogy meghallotta, hogy Zeta-Jones is megjelent, rögtön megkérte a menedzserét, hogy mutassa be neki. A színész állítólag az este végén közölte Zeta-Jonesszal, hogy ő lesz a gyermekei apja. Ám hiába próbált bevágódni a macsós beszólással, Catherine rövid úton elutasította és otthagyta. Másnap Douglas virágcsokrot küldött a nőnek és bocsánatot kért: így kezdődött el a kapcsolatuk.

2. A szülei nyertek egy bingóversenyen

Zeta-Jones egy walesi kisvárosban nőtt fel, ám egyik nap a szülei közel 122 ezer dollárt nyertek egy bingóversenyen. A pénzt Catherine oktatására fordították: táncórákra íratták be, ahol a kislány a későbbi karrierjét alapozta meg. "Több időt töltöttem tükör előtt táncolva, mint az íróasztalnál ücsörögve" - nyilatkozta egyszer a színésznő, aki 15 évesen el is szerződött egy turnézó produkcióhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

3 Elizabeth Taylor az egyik példaképe

"Anyukám egyszer azt mondta, hogy ibolyaszín szemei vannak, és két sor szempillája. Mindig is látni akartam élőben." - mesélte a színésznő. Karrierje elején találkozott is az ikonikus színésznővel, ám Taylor nem volt hajlandó levenni a napszemüvegét, amikor összefutottak. Catherine mégis poztívan nyilatkozott az esetről: "legalább a virágcsokromat elfogadta". 

4. Nem szeret főzni

"Nem főzök vacsorát, hanem rendelek." - mondta Zeta-Jones, aki állítása szerint inkább megmelegíteni szokta az ételeket, mert abban nagyon jó.

5. Nem igazán érdekli a 25 év korkülönbség

Zeta-Jones gyakran viccel férjével erről, és Douglas veszi is a lapot. A színésznő egy interjúban azt mesélte, azzal szokta ugratni a féjét, hogy ha nagyon idős lesz és tolószékbe kerül, akkor könnyebben cipeli el magával az ékszerboltba.

via Vogue

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek