Starity

Sarah Jessica Parker megvédte házasságát

2019. május 16. 16:04   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elege lett a pletykalapok csipkelődéseiből, Instagramon védte meg magát a színésznő.

hirdetés

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick házasságáról időnként felrebben a pletyka, hogy válságban van, ám ennek ellenére csaknem 30 éve töretlenül kitart egymás mellett a két sztár. Most a National Enquirer nevű pletykalap írt a párról, a cikk azt taglalta, hogyan veszekedtek. A leírás szerint Parker az utcán kiabált férjével, és arról panaszkodott, hogy túl sokat dolgozik. 

Embed from Getty Images

Sarah Jessica Instagramon reagált a vádakra:

(...) Nem volt semmiféle szópárbaj sem az említett étteremnél, sem az utcán azzal kapcsolatban, hogy túl sokat dolgozik Londonban. A gyerekeink és én nagyon büszkék vagyunk arra, ahogy a munkáját végzi. (...) Kedves National Enquirer és társai, miért nem azt ünneplitek, hogy 22 éve vagyunk házasok és 27 éve együtt vagyunk? Mert a folyamatos zaklatásotok és a sok elpazarolt tinta ellenére közel három évtizede élünk szeretetben, elköteleződésben, tiszteletben (...). Tessék, itt egy kis 'pletyka' egy 'megbízható forrástól.'

– írta Parker.

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek