Starity

Julie, Kellie és Taylor: a szerelem kortalan

2010. november 05. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julianne Hough, Kellie Pickler és Taylor Swift már régóta nagyon jó barátnők, és úgy látszik, nemcsak zeneileg hasonlítanak egymásra, hanem a pasizásban is, ugyanis mindegyikük idősebb férfival jár.

hirdetés
Julie, Kellie és Taylor: a szerelem kortalan

Ryan Seacrest amerikai producer év végén tölti be a 36-ot, barátnője, Julianne Hough – akit a Burlesque című filmben is láthatunk – még csak 22 éves. A korkülönbség, úgy látszik, egyáltalán nem zavarja őket. Nagyon boldogok együtt, és minden szabad percüket együtt töltik.

Kyle Jacobs igazán szerencsésnek mondhatja magát. Nem elég, hogy sikerült meghódítania a gyönyörű Kellie Picklert, még meg is kérte a kezét. A 36 éves férfi a tenyerén hordozza a 24 éves énekesnőt, akin látszik, hogy nagyon boldog.

Jake Gyllenhaal és Taylor Swift kapcsolatától zeng mostanában a bulvársajtó. A hamarosan 30 életévét betöltő színész állítólag a Saturday Night Live forgatásán vetett szemet a 21 éves énekesnőre. Úgy tudni, hogy még csak randizgatnak egymással. Taylor egyébként már járt idősebb férfival: nemrég még John Mayer szerelme volt egy ideig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek