Starity

Mel B ideiglenes megvakult fél szemére

2019. május 22. 10:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls oszlopos tagját, Mel B-t a múlt hét folyamán szállították kórházba szemproblémákkal.

hirdetés

Instagram-oldalán számolt be róla és egy fotót is megosztott magáról, amin be van kötözve a bal szeme. 

Köszönöm szépen az összes kedves, támogató üzenetet, amelyek a szememmel kapcsolatban érkeztek. (...) A múlt héten rettenetes élmény volt, amikor megvakultam a jobb szememre, a ballal pedig homályosan láttam. 

– kezdte bejegyzését Mel B

Posztjában rettenetesen kiakadt a sajtóra, akik azt állították minden rendben van vele, és hogy történt már vele hasonló korábban, elmondta, hogy régebben soha nem fordult még elő vele ilyen, és nem tudja melyik sajtós találta ki az egészet. 

Tényleg nagy fájdalmaim voltak és nagyon féltem, de a londoni Moorfields Kórház szakorvosainak és a Luton And Dunstable Egyetemi Kórháznak köszönhetően diagnosztizálták a problémámat, a jobb szememen súlyos szembetegséget, míg a bal szememen uveitis-t. 

– folytatta bejegyzését. De ugyanakkor megnyugtatott mindenkit, hogy sokkal jobban van. 

Még mindig küzdök vele és még az elkövetkezendő 3-4 hónapban fogok is, hogy teljesen meggyógyuljak, de már nem aggódom amiatt, hogy rosszabodik az állapotom. Az egyetlen problémám jelenleg, hogy találnom kell egy szemfedőt. Tudja valaki - Madonna kivételével - hol tudok szerezni?

– vette poénosra posztja végét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek