Starity

Moby ragaszkodik hozzá, hogy járt Natalie Portmannel, a színésznő nem így látja

2019. május 22. 19:07   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új könyvében ír a DJ a színésznővel kialakult kapcsolatáról, ám Natalie nem nézte jó szemmel.

hirdetés

Moby, akit a '90-es évek egyik legmeghatározóbb könnyűzenei előadójának tartanak, a DJ-skedés mellett fényképészettel és a legutóbbiak alapján írással is foglalkozik. Életrajzi témájú könyvében a férfi sok más mellett arról is szót ejtett, hogy volt egy idő, amikor Natalie Portmannel járt. 

Moby szerint amikor a színésznő húsz éves volt ő pedig harminchárom, kézenfogva sétáltak az utcán és a Harvard egyetemen csókolóztak. Majd pedig egymás mellé feküdtek Portman ágyában, és a DJ elmondása alapján a színésznő a karjában aludt el. Később pedig Natalie telefonon közölte a férfival, hogy szakítani akar vele, mert valaki mást szeret.

A színésznő így reagált a felsoroltakra:

Meglepett, hogy azt a nagyon rövid időt, amíg ismertem, ő járásnak nevezte, mert az én emlékeim szerint egy nálam sokkal idősebb ember volt, aki ijesztően furcsán viselkedett velem, amikor elballagtam a középiskolából. 

majd így folytatta:

Azt mondta, húsz éves voltam, de biztosan nem. Tinédzser voltam. Éppen akkor töltöttem be a tizennyolcat. Sem ő, sem a kiadója nem ellenőrizte ezt, ami majdhogynem szándékosnak tűnik. Az, hogy ezzel a történettel akarta eladni a könyvét, elég zavaró. Rengeteg ténybeli hiba és kitaláció van benne, örültem volna neki, ha ő vagy a kiadója megkeresett volna egyeztetés céljából. 

– nyilatkozta a színésznő.

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek