Starity

Miley Cyrus kínos kérdést tett fel a Jonas Brothers tagjainak

2019. május 30. 12:12   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Capital Breakfast műsorába érkezett az együttes, az adás végén Miley Cyrus kérdésére kellett felelniük a srácoknak.

hirdetés

Nick, Joe és Kevin Jonas a Capital Breakfast rádióadásában beszélgetett új albumukról, házasságról és újraegyesülésükről, amikor az interjú végén egy korábbi vendég kérdését is bejátszotta a műsorvezető. Ezúttal Miley Cyrus volt a ludas a kínos jelenetért, ugyanis ő volt az előző sztár, aki a rádiónál vendégeskedett. Miley szimplán csak ennyit kérdezett a fiúktól: "Jó érzés volt levenni a tisztasággyűrűtöket? Úgy értem, tényleg jó érzés volt-e, ha értitek, mire gondolok." (A Jonas testvérekről egy időben sokat cikkeztek, amikor kiderült, hogy a fiúk úgynevezett "tisztasággyűrűt" viselnek, ez pedig azt jelentette, hogy megőrzik szüzességüket a házasságig. Idővel mindegyikük megvált a kiegészítőtől, ám a téma még most is sokszor visszaköszön.) 

A kérdés láthatóan kellemetlen helyzetbe hozta a tagokat, akik már többször nyilatkoztak arról, hogy nem igazán kedvelik a gyűrűkkel kapcsolatos felvetéseket. Végül Joe kényszeredetten annyit válaszolt, hogy "igen", és ezzel a téma le is zárult. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek