Starity

Bella Thorne és Mod Sun bemutatták, milyen egy csúnya szakítás

2019. június 01. 17:05   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mod Sun és Bella Thorne kapcsolata úgy tűnt, csendesen zárult, ám most Twitteren gyűlölködnek.

hirdetés

Mod Sun és Bella Thorne körülbelül egy évig volt párkapcsolatban, amelyhez egy ponton csatlakozott harmadiknak a YouTuber Tana Mongeau is. Thorne és Sun áprilisban szakítottak, ám úgy tűnik, a férfi nehezményezte, hogy Bella nem vitte magával nála felejtett holmijait, mert egy beszélgetés során viccelődött azzal, hogy hamarosan jól meggazdagszik, ha interneten adja el Thorne cuccait. 

Bella ezek után Twitteren szólt rá volt barátjára, aki szerinte csak hírverést akart, azért nyilatkozott ilyeneket, egyébként pedig amikor megjelent, hogy elvigye a szóban forgó dolgokat, Sun ráhívta a rendőröket. 

Mod folytatta a csúnya Twitter-háborút, és azzal vágott vissza a színésznőnek, hogy hívatlanul jelent meg a hátsó ajtón, ráadásul szerinte nem túl megbízható ember - ezért szólt a hatóságoknak. 

Az adok-kapok végére ráadásul Keke Palmer is becsatlakozott, aki Bellát védve igazat adott a színész-énekesnőnek - mire Mod Sun őt is legorombította. 

Embed from Getty Images

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek