Starity

Liam Payne elárulta, milyen hatással voltak rá a One Direction-ös évek

2019. június 04. 21:09   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas sikerek mellett az együttes árnyoldalairól is mesélt az énekes.

hirdetés

Liam Payne, a One Direction egykori tagja elárulta, néha úgy érezte, mérgező hatással van rá az együttes. Az ausztrál Men's Health magazinnak bevallotta, nagy nyomás alá helyezte az, hogy úgy érezte, nem ő irányítja a sorsát. 

Száz meg száz ugyanolyan koncertet adsz, és mindig ugyanaz a 22 dal ugyanabban az időben, minden nap, és még akkor is ki kell menned, ha nem vagy boldog. (...) Nagyon jól éreztük magunkat, de voltak részei, amik kissé mérgezően hatottak ránk. Nehéz volt kezelni ezt akkora ismertséggel, amely az együttesnek volt. 

- nyilatkozta az énekes. Payne szerint szerencsés volt, hogy nem tette tönkre ez a helyzet, bár sokáig pánikbetegséggel küzdött, és egy ideig az alkoholhoz fordult, hogy fenntartsa a látszatot vidámságáról. 

Liam Payne, Harry StylesNiall Horan, Zayn Malik és Louis Tomlinson bandája 2016-ban oszlott fel (hivatalosan szünetet tart az együttes, meghatározatlan ideig), egy évvel korábban Zayn pedig kilépett az együttesből.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liam Payne (@liampayne) által megosztott bejegyzés,

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek