Starity

Így dolgozd fel a visszautasítást Mindy Kaling és Emma Thompson szerint

2019. június 07. 01:01   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most megjelenő filmjük kapcsán beszélgettek a színésznők, komoly tanácsokat osztogattak.

hirdetés

Június 7-én jelenik meg a Late Night, Emma Thompson és Mindy Kaling filmje, amelynek kapcsán készített velük a BuzzFeed egy videót. A színésznőknek rajongók által feltett kérdésekre kellett válaszolniuk: egyikük például arra volt kíváncsi, hogyan kezelik a sztárok a visszautasítást. 

[A visszautasítás] olyan dolog, amelyet ha elég erősen érzel, egy idő után hozzászoksz, és kevésbé lesz rossz. A másik, ami nekem segített ezzel kapcsolatban, hogy mindig több projekten dolgozom, ami érdekel. Így ha valamelyiknél azt érzem, hogy visszautasítottak, úgy vagyok vele, hogy oké, ez most fájt - és soha nincs olyan, hogy ne fájna - de vannak más dolgok, amelyeken ugyanolyan szenvedéllyel dolgozom. 

- mondta Mindy. 

Emma is megada a válaszát:

Szerintem Mindy-nek igaza van, ha kreatív vagy és visszautasítottak, újra kell kezdened. Kicsit mintha vissza kellene ülni a lóra, igaz? Mindegy, mennyire jó vagy, nem lesz minden tökéletes és nem lesz minden egyformán jó, amit csinálsz. A hibázás az egyik legfontosabb dolog a kreatív ember fejlődésében, sőt, minden ember fejlődésében.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindy Kaling (@mindykaling) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek