Starity

Jön a Carnival Row - Orlando Bloom és Cara Delevingne fantáziasorozata

2019. június 10. 16:04   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A férfi egy nyomozó. A nő egy menekült tündér. Megjelent a nyár végén érkező, nyolcrészes fantasy-sorozat rövid előzetese és első reklámplakátja.

hirdetés

Az Amazon bejelentette, hogy eredeti sorozata, a Carnival Row idén augusztus 30-ától lesz látható – írja az IndieWire.

A viktoriánus fantáziavilágban játszódó történetben Orlando Bloom egy szigorú tekintetű detektív, Rycroft "Philo" Philostrate szerepébe bújik, akinek legutóbbi ügye egy hátborzongató sorozatgyilkosság. Emellett Carnival Row-ban lakik, amely olyan mondabeli teremtmények menedékhelye, akik az emberek által megszállt otthonaikból menekültek el.

Amint a lényeknek a száma növekedésnek indul, rögtön kellemetlenné válik az együttélés. Éppen ezért szigorúan korlátozott az életük: nem szerethetnek, vagy repkedhetnek szabadon. Egyikük, a Cara Delevingne alakította Vignette Stonemoss, aki fittyet hány az egyre kevésbé toleráns társadalomra, és továbbra is folytatja Philóval a veszélyes viszonyát. Emellett olyan dolgot titkol, amely veszélyeztetheti a nyomozó világát.

A színészek közül David Gyasi a rejtélyes, jómódú faunt, Agreust kelti életre, aki egy gazdag emberi szomszédságba költözik át a szigorú rendelkezések dacára; Karla Crome játssza a gyors észjárású költő-tündért, Tourmaline-t; Indira Varma lesz Piety Breakspear, a The Burgue városát irányító nagyhatalmú család fejedelmi és dörzsölt matriarchája; valamint Tamzin Merchant lesz látható Imogen Spurnrose, egy fiatal nő szerepében, aki Agreusban meglátja a lehetőséget, hogy megfordítsa saját arisztokratikus családjának szerencsétlen sorsát.

Amazon Prime Video

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek