Starity

Kutyakozmetika, ahol a kutyus új külsőt kap

2019. június 12. 16:04   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felelősségteljes gazdiként minden feltételt biztosítanod kell annak érdekében, hogy a kutyusod jól érezze magát a bundájában.

hirdetés
Kutyakozmetika, ahol a kutyus új külsőt kap

Ez abban az esetben is igaz, ha szeretetről, játékról, pihenésről vagy pedig egészségről és higiéniáról van szó. Kétségkívül nagyon érdekes világ, amiben élünk, hiszen rengeteg mindenre lehetőség nyílik. Például arra, hogy a négylábú kedvencedet elvidd egy kutyakozmetikába, hogy ott tetőtől talpig új külsőt kapjon.

Ha kéred a teljeskörű szolgáltatást, akkor az ebnek levágják a körmét, megmossák, kifésülik és levágják a bundáját, végül pedig a szakemberek egészségügyi tanácsokat is adnak arra vonatkozóan, hogyan lehetne még inkább élvezetesebbé tenni a kis kedvenc életét. Ugye milyen érdekes világot élünk a 21. században?

Napjainkban már nem csak az embereknek jár ki a wellness élmény, hanem a kutyusoknak is, akik a kutyakozmetikában töltött idő alatt felfrissülnek, és szinte teljes átalakuláson esnek át. A végeredmény persze csak abban az esetben lesz meghökkentő, ha korábban elhanyagoltad a házi kedvencedet, vagyis nem ápoltad a szőrét otthon és nem jártál vele kutyafodrászhoz sem. A gondatlan hozzáállásnak előbb vagy utóbb megmutatkozik az eredménye, hiszen a kutyák csak akkor lesznek jó kedvűek, ha megfelelő gondozásban részesülnek. Szerencsére az érdekes világnak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy felkeress egy kutyakozmetikát, ahol segítenek, hogy a négylábúd szép és higiénikus legyen.

A fürdetés során megtisztul a portól, kosztól és a különböző kórokozóktól, amik akár veszélyt is jelethetnek az egészségére nézve. Ez után szépen kifésülik és lenyírják a bundáját, ami rendszerint jelentős súlytól szabadítja meg az állatot, mindamellett, hogy ennek következtében a bőre is sokkal jobban tud szellőzni. A körömvágás szintén a kutyus előnyére válik, főként, ha a lakásban tartod, hiszen ott nem biztos, hogy van lehetősége a körömkoptatásra. Ha érdekelnek a kutyás témák, és szeretnél még olvasgatni az érdekes világról, akkor a figyelmedbe ajánljuk az oldalon található többi cikket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek