Starity

Miért érdemes az új Ford Mustangot választani?

2019. június 13. 23:11   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ford cég mindig is azt tartotta szem előtt, hogy miként tudná a korábbiaknál is élvezetesebbé, kényelmesebbé tenni a vezetési élményt az izomautók felhasználói számára.

hirdetés
Miért érdemes az új Ford Mustangot választani?

A Ford cég mindig is azt tartotta szem előtt, hogy miként tudná a korábbiaknál is élvezetesebbé, kényelmesebbé tenni a vezetési élményt az izomautók felhasználói számára. Ez az új Ford Mustang konfigurációjának megtervezésekor sem volt másképp, aminek eredményeként egy olyan jármű került kifejlesztésre, ami elképesztően pontos, új funkciókkal felszerelt, gyalogos védelemmel ellátott és kéz nélkül is vezérelhető. A digitális műszerfal új külsőt kapott, ami egyben azt is jelenti, hogy bővült az elérhető funkciók száma.

A vezetési üzemmódot minden sofőr az egyéni igényei szerint választhatja ki, ami lehetővé teszi a személyre szabott utazást. A normál, a sport, a havas/vizes és a versenypálya lehetőségek közül bármelyik is kerül kiválasztásra a műszerfal ennek megfelelően változik. Az adaptív sebességtartó rendszernek köszönhetően az autó automatikusan tartja magát a kiválasztott haladási sebességhez, a modern MagneRide felfüggesztés pedig a versenypályákon segíti a rendkívüli úttartást.

Az új Ford Mustang esetében az aktív szelepes kipufogó is rendelkezésre áll, aminek köszönhetően egyedileg szabályozható a motorhang. A versenypálya üzemmódban például sokkal erőteljesebb, mélyebb a felpörgés hangja, míg városi környezetben lehetőség van a csendesebb haladásra. Az új Ford Mustangba a SYNC 3 rendszer legmodernebb verziója került beépítésre, ami azt jelenti, hogy elérhetők a továbbfejlesztett beszédparancsok, melyek sokkal kényelmesebbé teszik a vezetést.

Az érintőképernyő használata egyszerűbbé vált, hiszen felismeri az okostelefonokon, illetve táblagépeken alkalmazott kézmozdulatokat. Ezen felül hangulatvilágításra is lehetőség nyílik, és a műszerfal alapvető színei is megváltoztathatók. A MyMode használatával el lehet tárolni a vezetés beállításait, a váltóvezérlést, illetve a kipufogóhang szabályzására vonatkozó adatokat is. Az új Ford Mustangban a gyalogosfelismerő rendszer kombinálásra került a radarokkal és az automata fékrendszerrel, aminek eredményeképpen az autó észleli az útját keresztező gyalogosokat, illetve járműveket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek