Starity

Kiközösítették kortársai Gáspár Evelint a családjáról szóló reality miatt

2019. június 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves tévésztár mindössze tízéves volt, amikor a családi otthonukba beköltöztek a kamerák.

hirdetés

Gáspár Evelin nemrégiben a Mokka című műsorban vendégeskedett, ott-tartózkodása során pedig elárulta, hogyan élte meg azt, hogy a kamerák kereszttüzében volt kénytelen felnőni.

Mindig azt szoktam mondani, hogy ez a dolog kétoldalú, mint egy érme. Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt a felfogásom, mert a gyerekek kiközösítettek

– elevenítette fel a fájdalmas igazságot a barna hajú szépség, aki bevallása szerint az evésbe menekült a stresszessé vált élethelyzet elől és ennek köszönhette azóta már sikeresen ledolgozott pluszkilóit, melyek tizenéves korában csúsztak fel rá.

Evelin ma már sikeres, felelősségteljes nő I Fotó: Instagram / Gáspár Evelin

Evelin ma már sikeres fiatal nő, aki két felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Az interjú során azt sem rejtette véka alá, hogy szerencsésnek érzi magát azért, amiért a szülei mindig mindenben támogatták őt, nyíltan meg tudták / tudják beszélni a fontos dolgokat és többek között ennek köszönheti, hogy felnőtt korára sem alakultak ki káros szenvedélyek nála. Mindezen túl büszke arra, hogy sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől, és bár sokáig küzdött önbizalomhiánnyal, ma már előnyként tekint arra, hogy csak a húszas éveiben kezdett randevúzni.

Nagyon sokat gondolkodtam rajta, milyen lehet úgymond normál emberként felnőni, milyen lehet ez egy gyereknek. Manapság mindenki celeb akar lenni, mindenki influecer akar lenni, én talán jókor csöppentem bele ebbe a dologba. Szerintem ez egy olyan életutat ad, ami nem hétköznapi, nem gondolnám azt, hogy én egy hétköznapi ember vagyok. Mert olyan életutam van, amit senki nem mondhat el magáról Magyarországon, hogy egy valóságshow-ban nőtt fel, és mégis egy normális ember lett

– összegezte tapasztalatait Evelin.

Nem érzi hátránynak, hogy úgy nőtt fel, ahogy I Fotó: Instagram / Gáspár Evelin

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek