Starity

Bódi Sylvi: „Klasszikus nő vagyok, akit meg kell hódítani!”

2019. június 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma már nem áltatja magát a szerelemmel kapcsolatban az egykori playmate, de ennek ellenére hisz abban, hogy az a bizonyos nagy Ő még rá is vár valahol.

hirdetés

Sokan félnek megközelíteni Sylvit I Fotó: Instagram / Bódi Sylvi

Bódi Sylvi nem tagadja, hogy bizony az ő életében is előfordultak egyéjszakás kalandok, de még mindig hisz a szerelemben és abban, hogy idővel útjai keresztezik azon férfi útjait, akit neki szánt a sors. Ugyanakkor nem csinált titkot abból sem, hogy vannak férfiak, akik határozottan tartanak tőle, félnek megközelíteni őt.

Szerintem ez a szép nők átka, mert a férfiak félnek a kudarctól, a visszautasítástól. De kérdem én: hol vannak azok, akik háborúba mentek, és csatákat nyertek? Az alfa hímek. Mert ők kellenek nekünk. (...) Nem vagyok könnyű préda, én klasszikus nő vagyok, akit meg kell hódítani. (...) Azt gondolom, hogy egy nő fejére akkor kerül fel a korona, amikor édesanyává válik, és nagyon remélem, hogy egyszer majd nekem is megadatik ez a csoda

– idézi a Bors a barna hajú szépség szavait.

Hisz abban, hogy egy nap ő is megtalálja a nagybetűs IGAZIT I Fotó: Instagram / Bódi Sylvi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek