Starity

Bella Thorne sírva posztolt Whoopi Goldberg megjegyzése után

2019. június 19. 22:10   |   Szerző: Four

Bella Thorne saját maga rakta ki meztelen képeit, hogy megelőzzön egy hackert, Whoopi Goldberg elmondta véleményét.

hirdetés

Bella Thorne a napokban hackertámadás áldozata lett, és furcsa üzenetek árasztották el Twitterét A műveletet pár óra után sikerült megállítani, ám a hacker egy ponton felvetette, hogy kiposztolja Bella meztelen képeit. Hogy ezt megelőzze, Thorne a napokban saját maga tette fel a fotókat, hogy visszavegye kezébe a irányítást. 

Whoopi Goldberg egy beszélgetős műsorban fejtette ki véleményét az esetről, elmondása szerint a hírességeknek nem szabadna magukről meztelen képeket tartani a telefonjukon, pont az ilyen esetek miatt. Whoopi szerint okosabbnak kellene lenniük a sztároknak, és fel kell vértezniük magukat az ilyesmik ellen. 

Bella, a beszélgetést hallva sírva posztolt videót Instagramjára, továbbá írt egy nyílt levelet is: 

Kedves whoopi, eddig nagyon kedveltelek, de nagyot csalódtam, és szomorú vagyok azért, ahogy reagáltál az eseményekre. Rögtön a lányokat hibáztatjátok azért, mert készítenek egy fotót? Beteg és undorító. (...) Azt akarjátok, hogy ilyenek legyenek a nők? Rettegjenek attól, hogy a tömeg majd elítéli őket a szexualitásukért? Ezt akarjátok? Mert én nem. Sértve érzem magam azoknak a nevében, akik valaha is készítettek egy szexi fotót. Sértve érzem magam Jennifer Lawrence nevében, aki nyilvánosan megerőszakolva érezte magát. És sértve érzem magam azoknak a nevében is, akik öngyilkosságot követtek el, mert valaki kiszivárogtatta a meztelen képeiket (...). 

. írta Bella. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek