Starity

Meglepő okkal kaszálta el Lindsay Lohan realityjét az MTV

2019. június 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajtóképviselője útján kiadott közleményben tudatta rajongóival a hírt a színésznő.

hirdetés

Fotó: MTV

Egy évad után véget ér a Lindsay Lohan's Beach Club címet viselő valóságshow, melyet az MTV tűzött műsorára. A show a Bajos csajok sztárjának mindennapjait mutatta be, hogy hogyan irányítja míkonoszi klubját és annak személyzetét. Nemrég azonban szomorú hírt közölt a rajongókkal a vörös hajú szépség, nevezetesen, hogy az MTV nem kérte be a széria folytatását, méghozzá igen meglepő okra hivatkozva.

A műsor új irányt vett, talán az életem nem bővelkedik elég drámában, ami a televíziózásnak ezen formulájához szükséges

– írta közleményében Lohan, aki egyúttal be is zárja klubját, hogy újratervezze annak működési feltételeit, ugyanakkor leszögezte, hogy pozitívan tekint a jövőbe.

Munkatársai egyébként szintén pozitívan vélekednek Lindsay-ről, akit igazságos, ugyanakkor kissé szigorú vezetőnek tartanak.

Azt kell mondjam, Lindsay igazán jó főnök. Realisztikus, nagyon jó abban, amit csiál. Nagyon édes. Időnként kicsit szigorú azokkal, akikkel együtt dolgozik, de én sokkal rosszabb vagyok, szóval miatta nem kell aggódni

– nyilatkozta Panos Spentzos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek