Starity

Brad Pitt bevallotta, unatkozott Jennifer Aniston mellett

2019. június 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Előkerült egy korábban készült interjú a színésszel, aki bevallotta a csúf igazságot első házasságával kapcsolatban.

hirdetés

Brad Pitt öt éven át élt házasságban a Jóbarátok sztárjával, Jennifer Anistonnal 2000 és 2005 között, ám mint kiderült, kapcsolatuk közel sem volt olyan rózsás, mint ahogy azt a kívülállók gondolták. A színész egy nemrég előkerült interjúban arról mesélt, hogy az unalom volt az, ami későbbi felesége, Angelina Jolie karjaiba hajszolta őt.

Nem éltem izgalmas életet. Világossá vált számomra, hogy elszántan vadászok olyan filmszerepekre, melyek érdekes emberi életekről szólnak, de én magam nem éltem izgalmas életet

– nyilatkozta Pitt, aki hozzátette: egy idő után úgy érezte, álházasságban élnek és ő többre vágyik, mint amit Aniston nyújtani tud számára – az egyik ilyen dolog a családalapítás volt.

A legjobb, legokosabb döntés, amit valaha hoztam, hogy Angie-t választottam gyermekeim anyjának. Ő egy csodálatos édesanya. Jen egy borzasztó jószívű, imádnivaló és mókás nő, akivel barátok maradtunk. Fontos számomra a kapcsolatunk, nagyra értékelem. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy Jen unalmas, én váltam unalmassá önmagam számára mellette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek