Starity

Így kell ezt csinálni! Katy Perry támogatja vőlegénye volt feleségét

2019. június 23. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkinek van múltja, de ezt egy új kapcsolat kezdetén el kell engedni. Valószínűleg így gondolta ezt a Never Really Over énekesnője is, ugyanis amiben csak tudja, támogatja vőlegénye exét, amióta csak ismeri őt.

hirdetés

Az eddig sem volt kérdéses, hogy Katy Perry jó kapcsolatot ápol párja, Orlando Bloom exnejével, Miranda Kerr-rel. Mikor az énekesnő és a színész randevúzni kezdtek, sokan várták, mikor ugrik egymás torkának Perry és Kerr, ám a modell már a kezdetektől szimpatizált volt férje választásával és szívesen bízta gyermekét, Flynnt a szerelmesekre. A jó viszony mostanra is megmaradt, mi több, Katy és Miranda barátnők lettek – előbbi a közelmúltban tiszteletét tette utóbbi szépségápolási termékcsaládjának, a Kora Organicsnek a bemutatóján.

Köszönöm szépen, hogy velem együtt ragyogták @katyperry és Angela!

– írta a rendezvény után Kerr az Instagramon egy közös fotó keretein belül.

Fotó: Instagram / Miranda Kerr

Így néz ki az, amikor a felnőttek felnőttként viselkednek. Ezért ragyognak be ők mindent

– fűzte a fotó mellé a komment szekcióban egy rajongó.

Imádom az ilyen érett kapcsolatokat!

– írta egy másik, míg egy harmadik úgy reagált, hogy véleménye szerint élete fontos nőinek kapcsolatát elnézve, Orlando minden bizonnyal nagyon boldog lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek