Starity

Így énekel két rocklegenda lánya! Frances Cobain új dala vajon az apjáról szól? – videó

2019. június 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal előadóművész mindössze másfél éves volt, amikor 25 évvel ezelőtt elveszítette az édesapját.

hirdetés

A 27. születésnapját augusztusban ünneplő Frances Bean Cobain sokáig nem volt hajlandó nyilatkozni néhai édesapjáról, néhány éve azonban megtört nála a jég, mi több, most úgy tűnik, dalba öntötte az iránta való érzéseit – legalábbis mi arra következtetünk, hogy alábbi szerzeménye róla szól.

Tudom, nem maradhattál ezen a helyen / Néha nehéz számomra a tulajdon arcomra tekintenem. / Talán egy nap beszélhetek veled / De ha szerencsés vagyok, ez nem fog egyhamar bekövetkezni.

Kurt Cobain és Courtney Love lányaként egyébként igen nagy nyomás nehezedik Francesre, már ami zenei pályafutását illeti, ám rajongói nem győzik dicsérni és biztatni, hogy igenis folytassa tovább munkásságát. Korábban már felröppent a pletyka azzal kapcsolatban, hogy lemezszerződést kötött, de az erre a témára irányuló kérdésekre egyelőre nem kíván válaszolni, mert mint mondja, nem lehet. Legnagyobb támogatói között ráadásul olyan ismert sztárokat tudhat maga mellett, mint a My Chemical Romance egykori frontembere, Gerard Way vagy épp RuPaul, akit szülei révén születése óta ismer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek